Aanbod

Voetreflexologie

Ontspannende voetmassage waarbij de voetreflexpunten worden aangepakt om zo mentaal en fysiek terug in balans te komen.  Ook specifieke klachten zoals obstipatie, oud verdriet, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen,.. kunnen we aanpakken met deze energetische vorm van massage.

Babyreflexologie

Een rustgevende behandeling met zachte vorm van massage voor jouw kindje.  Deze werd speciaal ontwikkeld voor baby’s.  Het doel is verlichting brengen bij krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, pijn bij het krijgen van tandjes,… Graag geef ik jullie als ouders ook nog enkele tips en tricks mee na de sessie.

Japanse Gelaatsmassage

De Japanse Gelaatsmassage is een combinatie van schouder, nek-en gezichtsmassage met gebruik van drukpunten en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de acupunctuurpunten in het hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, mentale en spirituele lichaam.

Cupping

Cupping en/of cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen, bloedtoevoer te verbeteren en levensenergie terug vlot te laten doorstromen.  Dit gebeurt met  behulp van glazen of siliconen potjes die op de rug of nek geplaatst worden.  Door deze behandeling komen afvalstoffen vrij en wordt het zelfhelend vermogen aangesproken.

Bachbloesem

Ga je door een lastige periode?  Nemen jouw emoties soms de controle over?  Dan kan Bachbloesem jou de verzachtende en verlichtende ruggesteun bieden die je nodig hebt. Deze behandeling kan zowel toepast worden bij acute alsook chronische problemen.

Gua sha gezichtsbehandeling

Een heerlijke, ontspannende gezichtsmassage waarbij een Gua Sha (schraper) wordt gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren, doorstroom van qi te optimaliseren, toxische stoffen te verwijderen en je huid gladder te maken. Ontdek aan de lijve welke voordelen dit schraapproces te bieden heeft.

kindervoetreflexologie

Kinder-en Tienervoetreflexologie

Ook de jongsten onder ons verdienen een momentje van ontspanning en rust.  Kinderen zijn sponzen voor emoties van ‘grote’ mensen, kampen vaak met overprikkeling en weten soms niet hoe dit aan te geven.  Een sessie voetreflexologie kan jouw kind/tiener even terug meer balans bezorgen als het even teveel wordt.  Deze behandeling is bestemd voor kinderen/tieners/jeugd vanaf 6 t.e.m 24 jaar. (indien nog student)

acupunctuur

Acupunctuur

Dit is een behandeling waarbij de doorstroom van het bloed en levensenergie (qi) wordt bevorderd met behulp van kleine naalden.  Op deze manier kunnen blokkades opgeheven worden en kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan de slag met het aanpakken van de oorzaak.  Na een behandeling kan men minder pijn en meer levenslust ervaren.  Vaak wordt deze therapie aangevuld met moxa of cupping om een optimaal resultaat te bekomen.