Voetreflexologie

Wat is Voetreflexologie?

Voetreflexologie is een veilige en doeltreffende behandel-en helingswijze. Ze bevordert op energetische wijze de doorstroming in ons lichaam en de uitscheiding van afvalstoffen waardoor het natuurlijk evenwicht in de mens hersteld kan worden.

Al onze organen, zenuwen en klieren staan energetisch in verbinding met specifieke gebieden van de voet. Van deze ‘reflexzones’ wordt inmiddels dankbaar gebruik gemaakt door therapeuten in zowel reguliere als alternatieve geneeskunde.

Wanneer en voor wie?

Een ontspannende voetmassage met reflexpunten kan worden toegepast bij gezonde mensen die op zoek zijn naar rust alsook bij mensen bij wie het evenwicht wordt verstoord door bepaalde (emotionele) blokkades.

Deze energetische vorm van massage beïnvloedt de mens zowel emotioneel, mentaal als geestelijk. Het hoofddoel is terug balans brengen op al deze gebieden.  Er zijn echter nog enkele lichamelijke voordelen zoals het afvoeren van afvalstoffen, energiecirculatie activeren en het aanspreken van het zelfhelend vermogen.

Voeten zijn getrouwe spiegels van hun eigenaar. Ben jij ook benieuwd wat de jouwe mij te vertellen hebben?

Hoelang duurt het?

De ontspannende voetmassage + reflexpunten duurt ongeveer 45min, hierna wordt nog samen overlopen wat werd opgemerkt tijdens de massage en op welke punten werd gewerkt.

Reken hiervoor 1uur pure ME-time. 😉

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan via de online kalender op de website alsook per telefoon, sms of Whatsapp.

Voetreflexologie smiley