Over Kim

“Als gezondheidscoach is het mijn missie om anderen te helpen naar een gezonde, mentale levensstijl.”

Hoi, mijn naam is Kim en ik besloot 8 jaar geleden om me terug achter de schoolbanken te zetten om zo mijn droom waar te maken om mensen te helpen.
Na verscheidene uitzichtloze jobs en een lastig-om-toe-te-geven burn-out besefte ik dat ik mijn eigen verhaal kon gebruiken om niet enkel mijn leven over een andere boeg te gooien maar anderen bij te staan om zich mentaal (terug) sterk te voelen.

Toen ik tijdens mijn scholing tot Gezondheidscoach kennis maakte met oa voetreflexologie begon het plaatje helemaal te kloppen en besloot ik om Voetjes en co op te richten. Mijn hoofddoelen zijn mensen terug in balans brengen en mentale verzuring tegengaan door middel van ontspanningsmassages en gezondheidsadvies.

Ik hoop ook een verschil te mogen maken in jouw leven. Samen gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf!

Het onstaan van Voetjes en Co

Na jarenlang op een foutieve manier door het leven te gaan en mijn buikgevoel compleet te negeren, riep mijn lichaam me tot een stop.
Ik besefte dat er iets moest veranderen en dat ik niet mijn ware passie aan het nastreven was. Maar kon ik zomaar alles overboord gooien om mensen te helpen, ondersteunen en begeleiden?
En wist ik eigenlijk zelf wel wie ik was en waarvoor ik stond?

Mijn zelfzorg traject begon met een stevige opleiding als gezondheidscoach waarbij ik 5 belangrijke takken leerde kennen, die mijn leven en mindset volledig zouden veranderen.
Ik liep soms vast, kwam mezelf tegen of maakte me kwaad. Vooral in mij!

Natuurvoeding liet me inzien hoe ongezond mijn eetpatroon was en dat ik niet alles kon ‘wegsporten’ of waarom zorgen ‘weg-eten’ een averechts effect heeft.

Herborist voedde mijn liefde voor de natuur en deed me versteld staan van wat we met kruiden kunnen bereiken qua gezondheid.

Mindfulness bracht me tot rust, leerde me mijn reactievermogen aan te passen en toonde me hoe te leven in het ‘nu’.

Voetreflexologie werd onmiddellijk mijn grote passie. Ik ontdekte m’n liefde voor voetjes en welke boodschappen zij ons meegeven. Daarom startte ik kort hierna met een gevorderde cursus “Chinese Voetreflexologie en gezonde levensstijl” om jullie nog beter therapeutisch te kunnen begeleiden.

Bachbloesem deed me ontdekken waarom ik als kind reeds zo aangetrokken werd door bloesem. En hoe deze remedies mij zouden kunnen assisteren in het begeleiden van mensen.

Samen met jullie wil ik innerlijke verzuring tegengaan en mensen terug het geluk tonen waar ze recht op hebben. Wil jij ook graag (terug) vrolijk door het leven gaan? Geloof me, het kan !