Reviews

Kim is de beste in haar vak. Ze laat mij altijd volledig tot rust komen en zorgt ervoor dat ik weer helemaal in balans verder kan! Een échte aanrader!

Sharon

Door mijn druk leven weet ik soms niet meer waar mijn hoofd staat en voel ik verschillende kwaaltjes. Dan weet ik dat ik weer eens een bezoekje aan Voetjes en co moet brengen! Een super fijne ervaring waar je jezelf tegenkomt maar ook volledig kan ontspannen. De rustige sfeer, de vakkundige kennis en de ontspanning geven je een uur om nooit te vergeten.
Maandelijkse kost voor mij! ?

Tovi Vergauwen

Al meerdere keren bij Kim geweest. Maar nu voor de eerste maal een cup ervaring ondergaan. In het begin is het wel even wennen, maar je komt helemaal ontspannen van de tafel.
Topbegeleiding.
Een echt aanrader.

Steve

Gewoon een zaligheid!  Je komt er altijd goedgezind en ontspannen buiten.

Echt een toppertje in haar vak.

Heidi

Vandaag heerlijke voetjes verwenning.  Thx Kim.  Was heerlijk

Tony

Topervaring met een hele gepassioneerde vrouw die je onmiddellijk vertrouwen geeft en echt luistert naar wat je nodig hebt. Je komt helemaal tot rust en met positieve energie terug buiten. Absolute aanrader!

 

Xavier

Unieke ervaring. Even helemaal tot rust komen. Professionele en persoonlijke behandeling. Je komt buiten als een ander mens. Eventjes tijd voor jezelf. Echt een aanrader!

Ilse

Top!!
Heb geen woorden om te zeggen hoe fantastisch die ervaring is,hoe relaxend en rustig gevoel het is.
Een aanrader. Bedankt er voor.
Echt top.

Joke F

Vandaag geweest voor voetreflexologie
Super ervaring, Kim is een zeer aangename dame die je 100% laat ontspannen, genieten
Vera

Vera

Ik ben fan vanaf mijn eerste afspraakje, doet mij geweldig goed om 1 keer in de maand Kim mijn lichaam terug op punt te laten zetten. Is een topmadam waarbij jij je direct thuis voelt!
Love it❤️❤️

Marijke

Klantje voetreflexeologie. Enorm fijne en dankbare behandeling met effectief resultaat! Absolute aanrader. Zeer cozy en comfy behandelingsstoel! Ontzettend leuke zaakvoerster. Zeker een afspraakje waard.

 

Chelsea

Wat een zalige ervaring! In no time krijgt Kim je helemaal ontspannen en kan je genieten van een uurtje absolute rust.
Ik ben fan!

Inne

Vandaag geweest voor de cuppingtherapie.

Hoe zalig was dit!! Goed gesoigneerd door een topdame die je je meteen goed laat voelen en zeer goede uitleg geeft bij wat ze doet!

Als je dit graag eens doet: er is maar één adresje dat ik je aanraad!

Sally

Een ervaring rijker, geen idee wat een voet kon doen met je lichaam… Maar zoveel ontspanning, rust en een leeg hoofd wat je dan ook ineens heel blij maakt.  Thanks Kim voor de goede zorgen en voor de intense uitleg.. Hier komen we zeker op terug x

Ann

Zalige ervaring, heel fijne madam…
100% genieten!

 

Fanny

Eerste keer voetreflexologie gehad.
Zalig gevoel, heerlijk ontspannend en supertoffe meid. Voor herhaling vatbaar.

Rosette

Deel je ervaring